Роднянський і Фуксман тепер зніматимуть українські серіали

Четвер, 27 березня 2008, 10:17

Наглядова рада телеканалу "1+1" ухвалила рішення про створення нової виробничої структури, спрямованої на розвиток і виробництво україномовних оригінальних телевізійних продуктів – ТБ-фільмів, серіалів, документальних та розважальних проектів.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, генеральним директором цієї виробничої структури, яка створюється на базі підприємства "Інтер-Медіа", призначено Юрія Морозова, який переходить на цю посаду з позиції генерального директора "Студії "1+1".

Посаду генерального директора "1+1" займе Максим Варламов, який досі працював його заступником.

Співвласники групи компаній "1+1" - СМЕ, Олександр Роднянський і Борис Фуксман – здійснюють реструктуризацію своїх активів у відповідності з домовленостями, яких вони дійшли на початку 2008 року, про що вже неодноразово офіційно повідомлялося у ЗМІ.

У результаті угоди між СМЕ та Олександром Роднянським і Борисом Фуксманом, відтепер компанія СМЕ нестиме відповідальність за операційне управління групою компаній "1+1".

"Ми створили "1+1" як український канал і останні події в компанії лише віддзеркалюють наше зосередження на українському телевізійному виробництві, що є найважливішим фактором успіху", - прокоментував останні перестановки Роднянський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: