Міністри Тимошенко забули про родини і взагалі, де живуть

Середа, 26 березня 2008, 09:51

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко критикує Верховну Раду за те, що вона досі не розглянула програму діяльності її уряду.

Про це вона сказала, відкриваючи розширене засідання Кабінету міністрів з нагоди 100 днів діяльності свого уряду.

За словами Тимошенко, програма діяльності Кабміну була надіслана до Верховної Ради ще два місяці тому.

"На жаль, деякі органи влади живуть інтригами, а не бажанням принести суспільству результат", - заявила прем'єр.

Тимошенко додала, що навіть незважаючи на те, що програма діяльності уряду досі не прийнята, Кабінет міністрів продовжує її виконувати.

"І може так статися, що ми її виконаємо до того, поки парламент сподобиться її прийняти", - заявила прем'єр.

При цьому Тимошенко висловила переконання, що за 100 днів її уряд не лише досяг позитивних результатів у своїй діяльності, але і "заклав фундамент для майбутніх демократичних перетворень".

Коментуючи досягнення свого уряду, Тимошенко заявила, що її Кабінет міністрів забезпечив зростання ВВП, переорієнтувавши його з розвитку оптової торгівлі на розвиток виробничих галузей.

На переконання прем'єра, таким чином вдалося досягти значних результатів, зокрема, в металургійній, будівельній та галузях легкої промисловості.

Окремо Тимошенко зупинилася на сільськогосподарській галузі, спрогнозувавши цьогорічне збільшення врожаю.

"Я бачу, що у нас міністр аграрної політики зараз посміхається. Тому що за скромними оцінками, мова йде про 40 млн. тонн зерна, а по його таємних оптимістичних оцінках, до 50 млн. тонн", - зазначила прем'єр.

Коментуючи досягнення у транспортній галузі, Тимошенко сказала, що нинішньому міністру транспорту вдалося повністю прибрати корупцію при встановленні тарифів на вантажні перевезення.

"І не думайте, що такі результати є випадковими. Це результат щоденної, наполегливої праці кожного міністра по кожній галузі", - сказала прем'єр. За її словами, її міністри працюють практично безперервно і "живуть у своїх кабінетах".

"Їм скоро потрібно буде на лацкан причепити адресу їх власного будинку для того, щоб вони не забули, де вони живуть і про те, що у них десь є родина. Бо вони забули про це на цей період", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування