Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко прийде на побачення до Луценка

Вівторок, 25 березня 2008, 13:22

Блок Віталія Кличка підтримує ініціативу Юрія Луценка й готовий взяти участь у переговорах лідерів демократичних сил щодо спільної участі в позачергових виборах мера Києва і Київської міської ради.

"Ми давно і послідовно виступаємо за узгодження позицій усіх політичних сил, що протистоять мерові Черновецькому", - йдеться в заяві блоку, яке цитує Ліга.

Блок Віталія Кличка при цьому оголошує мораторій до 28 березня 2008 року з висуванням свого лідера на посаду мера Києва й оголошенням формату участі у виборах до Київради.

"Ми закликаємо БЮТ і НУНС приєднатися до переговорів у Києво-Могилянській академії і переконані, що нам вдасться виступити єдиним фронтом на дострокових виборах у місті", - відзначають представники блоку.

Як повідомлялося, лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко закликав представників усіх демократичних сил узяти тайм-аут у висуванні кандидатів на посаду Київського міського голови на травневих перевиборах 2008 року.

Він запрошує представників усіх демократичних сил зустрітися 26 березня в 15:00 у приміщенні Києво-Могилянської академії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування