У п'ятницю Богатирьова визначатиметься з НАТО і миротворцями

Вівторок, 18 березня 2008, 12:40

Рада національної безпеки й оборони на своєму засіданні в п'ятницю, 21 березня, розгляне перспективи подальшого розвитку України і НАТО.

Про це журналістам заявила прес-секретар президента Ірина Ванникова, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За її словами, у порядку денному засідання РНБО також заплановано напрацювання невідкладних заходів щодо забезпечення інформаційної безпеки України.

Ванникова повідомила, що РНБО також розгляне шляхи вирішення проблеми розвитку українського авіабудування і стан виконання держпрограми розвитку авіаційної промисловості до 2010.

Крім того, РНБО розгляне питання участі українських миротворців під егідою ООН, зокрема забезпечення безпеки умов їхньої роботи.

Ванникова пояснила, що це питання винесене на розгляд РНБО в зв'язку з недавніми втратами в рядах українських миротворців в операціях у Косово.

Як відомо, у результаті інциденту в Косово в понеділок загинув один з українських миротворців, крім того, були поранені ще 20 співробітників контингенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування