Янукович не доторкнеться до Черновецького до звіту

Понеділок, 17 березня 2008, 15:53

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович пропонує об'єднати звіти парламентської і президентської ТСК по меру Києва Леоніду Черновецькому і заслухати їх паралельно.

Про це він сказав журналістам після погоджувальної ради, коментуючи результати обговорення цього питання на раді фракції і під час внутрішніх консультацій в її лавах.

"Ми вийшли на таке рішення, що спочатку треба заслухати звіт тимчасової слідчої комісії і об'єднати цей звіт з робочою групою, яка створена президентом, і заслухати ці звіти паралельно в парламенті", - сказав Янукович.

"Якщо там будуть зловживання, по яких будуть відкриті кримінальні справи, які будуть скеровані до суду, то безумовно, тільки після цієї процедури можна буде приймати будь-яке рішення", - сказав він.

Янукович наголосив, що Партія регіонів дотримуватиметься чіткої законодавчої процедури щодо звільнення міського голови і "ніколи не буде підтримувати будь-які дії з огляду на політичну доцільність".

На питання, яке рішення буде прийнято у вівторок по Черновецькому, він відповів: "Я думаю, що все буде гаразд".

"Але тут є інші питання. Чому ми створили комісію у Верховній Раді? Тому що дійсно, коли виникають питання по столиці, і лунає так багато критики з боку громадян, і м’яко кажучи це (діяльність мера) не може задовольняти мешканців цього міста", - сказав він.

"Тобто ми в жодному разі не кажемо, що мер Черновецький працює на відмінно", - додав Янукович.

Він нагадав, що під час його урядування "кожне питання по Києву розглядалося дуже ретельно, і навіть була створена постійно діюча робоча група".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування