Регіонали вирішили, що Тимошенко йде по Черновецькому в президенти

Четвер, 13 березня 2008, 11:56

Партія регіонів вважає інформаційні приводи на тему перевиборів мера Києва свідченням фактичного початку президентської кампанії з боку БЮТ.

"І стратегія підготовки до цієї кампанії передбачає потребу посилення позицій майбутнього кандидата в президенти, насамперед, у столиці нашої країни", - йдеться в заяві партії, розповсюдженій у четвер.

"Партія регіонів, роблячи оцінку діяльності нинішнього мера Києва, далека від того, щоб, м’яко кажучи, визнавати цю діяльність бездоганною. Але ми проти неконституційного способу усунення від влади будь-кого", - підкреслюється також у заяві.

***

Водночас депутати фракції БЮТ у Київраді висловлюють свої обурення з приводу участі осіб, які позбавлені депутатських повноважень у відповідності до закону про імперативний мандат у роботі сесійного засідання Київради у четвер.

У поширеній у четвер заяві депутати БЮТ підкреслюють, що будь-які рішення, прийняті цього дня у сесійній залі є нелегітимними та будуть оскаржені в судовому порядку і направлені у тимчасову слідчу комісію Верховної Ради.

"А Леоніду Черновецькому ми б порадили не писати заяви з проханням відсторонення від виконання своїх обов’язків, а виконувати їх, або добровільно піти у відставку. В такому випадку він дійсно зможе зробити неоціненне добро для Києва та його мешканців", - вважають у БЮТ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування