Черновецький запропонував Тимошенко дружбу у листі

Вівторок, 11 березня 2008, 18:18

Мер Києва Леонід Черновецький пропонує прем'єру Юлії Тимошенко стати союзником у розв’язанні проблемних питань життєдіяльності столиці.

Про це йдеться в листі мера до прем’єра.

"На сьогоднішній день після стабілізації роботи парламенту в політикумі склалася ситуація, коли у всіх конструктивних сил, здатних ефективно діяти на благо українського народу, з’явився шанс перейти від політичного популізму та демагогії до реалізації конкретних економічних, господарських і соціальних програм як на загальноукраїнському, так і на місцевому рівні", йдеться в листі .

"Шановна Юліє Володимирівно, я, як Київський міський голова, звертаюся до Вас, як до Прем’єр-міністра України, з пропозицією стати союзником у розв’язанні проблемних питань життєдіяльності столиці", - заявив Черновецький.

Зокрема йдеться про питання забезпечення киян якісною питною водою, питання екологічної безпеки, питання транспортної інфраструктури.

"Звертаюся до вас, як до прем’єр-міністра України, з проханням щоб уже найближчим часом всі перелічені у "невідкладному київському пакеті" заходи були прийняті "в роботу" Кабінетом Міністрів, і ми могли б об’єднати зусилля для їхньої найшвидшої реалізації. Адже йдеться не лише про інтереси столиці нашої держави, її мешканців, а й про питання національного престижу в контексті підготовки до ЄВРО-2012", - заявив Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: