Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" переконують, що стиль Тимошенко вже не спрацьовує

П'ятниця, 8 лютого 2008, 11:55

Партія регіонів заявляє про безпідставність звинувачень прем'єр-міністра Юлії Тимошенко про те, що в інфляції за січень винен уряд Віктора Януковича.

"Заяви Тимошенко про те, що в стрімкому рості інфляції, в підвищенні цін, які шокували людей цього місяця, винен уряд Януковича, не мають жодних підстав", - заявляють "Регіони".

За повідомленням партії, "помаранчевій владі залишили повну казну, тверді домовленості про постачання енергоносіїв, добре підготовлену країну до зими і стабільний заділ для поступального розвитку".

"Який талант руйнівника треба мати, щоб розтринькати все це всього за місяць перебування при владі!", - дивуються у "Регіонах".

Партія регіонів заявляє про "наклепницький характер звинувачень на нашу адресу, які звучать нині з вуст Юлії Тимошенко".

Крім того, партія закликає "нового керівника уряду приступити нарешті до системної копіткої праці, яку не здатний замінить навіть найкращий піар, тому що справи завжди красномовніші за слова".

"Її спроби перекласти на плечі Партії регіонів її "лютневий провал", який стався замість розрекламованого нею прориву – щонайменше недолугі. Стиль Тимошенко шукати винних, коли їй не вдається чергова авантюра, вже не спрацьовує", - заявляє Партія регіонів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування