Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Яценюка особиста трагедія через стан афекту колег Шуфрича

Середа, 6 лютого 2008, 12:49

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк сприймає заблоковану роботу Верховної Ради як "особисту трагедію".

"Я сприймаю це як особисту трагедію й трагедію для України. Тому що замість того, щоб, наприклад, затверджувати прожитковий мінімум, ми займаємося бозна-чим", - сказав Яценюк у середу журналістам.

Він додав, що не має наміру коментувати заяву регіонала Нестора Шуфрича про те, що Яценюк був готовий відкликати підпис під листом трьох, однак передумав під впливом Банкової.

"Я вже в такій іпостасі, що вже якось сам за свій підпис буду відповідати. Без допомоги окремих народних депутатів. Вони хай свої підписи коментують, що вони понапідписували й понаприймали у 2002-2003 роках, коли всі тиснули кнопки і кричали "давайте вступати в НАТО". А тепер кажуть, що були в стані афекту", - нагадав голова Верховної Ради.

За словами Яценюка, відсутність підконтрольної голові ВР політичної сили є для нього і плюсом і мінусом одночасно.

"З одного боку, за відсутності власної політичної сили голова Верховної Ради позбавлений можливості впливати безпосередньо на процес голосування. А з іншого боку – слава богу, що немає власної політичної сили. Тоді у нього немає залежності від цієї сили і від певних груп, представлених нею", - сказав голова Верховної Ради.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування