Одеські кінотеатри "провалили" страйк проти українських титрів

Середа, 27 лютого 2008, 14:24

Одеський кінотеатр "Сінема Сіті", що оголосив у вівторок про страйк на знак протесту проти відмови Міністерства культури і туризму видавати прокатні посвідчення на іноземні фільми з російським дубляжем і українськими субтитрами, у середу відмінив цю акцію.

Про це заявила керівник відділу реклами кінотеатру Анастасія Стебліна, повідомляє УНІАН.

За її словами, з 13.00 27 лютого працюють бари кінокомплексу, о 18.00 почнуть приймати глядачів усі 7 кінозалів розважального закладу.

"Відбій страйку" було дано після того, як керівництво і колектив одеської кіномережі "Родина"-"Звёздный"-"Москва" не підтримали оголошену акцію протесту кінотеатру "Сінема Сіті", – повідомила Стебліна.

У кіномережі "Уточкіно"-"Золотий Дюк" теж відмовилися підтримати страйк.

За офіційною версією організаторів акції, що не відбулася, відміна страйку також пов'язана з проведеною 26 лютого в секретаріаті президента наради з питання дублювання фільмокопій.

За даними "Сінема Сіті", президент доручив створити робочу групу, яка впродовж 7 днів має розібратися і вирішити питання дублювання фільмів, відповідно до грудневого роз'яснення Конституційного Суду.

"Виходячи з цього одеський мультиплекс "Сінема Сіті" відмінив свою акцію до з'ясування ситуації", - повідомила Стебліна.

Приватний 7-зальний мультиплекс "Сінема Сіті" було відкрито в 2007 році в приміщенні торгового центру "Середньофонтанський". Загальна місткість залів – 1 тис. 359 глядацьких місць.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування