Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За центр перед "Олімпійським" можуть дати 100 га відступного

Вівторок, 26 лютого 2008, 12:19

За демонтаж торгово-розважального центру "Троїцький" перед НСК "Олімпійський" ТОВ "Юджин" може отримати компенсацію у вигляді земельної ділянки площею 10 га в центрі столиці чи площею 100 га в межах міста.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба адміністрації.

Усі варіанти компенсації, які сьогодні може запропонувати місто, будуть вартісно оцінені та зіставлені з вартістю витрачених "Юджином" на будівництво та демонтаж об'єкту коштів. Відповідно до цих розрахунків і буде виділятись ділянка.

"Ми прискіпливо ставимося до вирішення цього питання, оскільки хочемо, аби все було виконано правильно і юридично, і організаційно, і фінансово", - зауважив Голубченко.

"До 29 лютого "Київдержекспертиза" визначить вартість знесення об'єкту, одразу після отримання цих даних ми розпочнемо демонтаж", - додав він.

Голубченко зазначив, що за попередніми розрахунками, знесення недобудованого об'єкту коштуватиме близько 30 млн. грн. Роботи зі знесення виконуватиме ВАТ "Київметробуд", а фінансуватиме їх ТОВ "Юджин".

"Немає жодної підстави для побоювання, що місто не встигне реконструювати НСК "Олімпійський" чи демонтувати недобудований об'єкт біля стадіону", - заявив Голубченко.

"Ми працюємо в посиленому оперативному режимі, не відхиляючись від встановленого строку" - додав він.

За словами Голубченка, процедура демонтажу "Троїцького" відбудеться згідно з запланованими строками – з початком березня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування