У Литвина підозрюють Яценюка у спробі переламати меншість

Понеділок, 18 лютого 2008, 11:19

Фракція блоку Володимира Литвина готова напрацювати компромісні пропозиції з метою розблокувати роботу Верховної Ради і винести їх на розгляд зборів народних депутатів або засідання активу фракцій ВР.

Про це розповів перший заступник лідера фракції блоку Литвина Ігор Шаров, повідомляє УНІАН.

За його словами, у вівторок о 9.30 фракція збирається в сесійній залі, і "спробуємо виробити пропозиції для всієї Верховної Ради".

Шаров не виключив, що поведінка голови Верховної Ради Арсенія Яценюка у понеділок є спробою "переламати меншість і примусити її працювати". У той же час він додав, що "депутатів переламати складно".

Шаров також не виключає варіанту, що "розроблено сценарій доведення ситуації до абсурду, щоб потім з нуля починати формувати і керівний склад парламенту, і коаліцію".

Він зазначив, що хоче зустрітися з Яценюком, щоб зрозуміти, якими мотивами він керується в нинішній ситуації.

Як відомо, у понеділок Яценюк заявив, що фракція Партії регіонів не хоче домовлятися, і відмовився проводити засідання погоджувальної ради.

За його словами, зранку уже відбулося засідання керівників фракцій парламенту, і стало зрозуміло, що бажання домовлятися відсутнє. Також, сказав спікер, стало очевидним, що "мова йде про крісла і про владу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування