"Регіонали" заблокували систему "Рада" монетками?

Вівторок, 12 лютого 2008, 11:52

Депутати від Партії регіонів у вівторок заблокували не лише трибуну Верховної Ради, але й пульти для голосування, встромивши в них монети.

Про це заявив депутат від блоку "НУ-НС" Олег Новіков (група "Народна самооборона"), повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Регіонали заблокували сьогодні не тільки трибуну, але й отвори для карток для голосування – туди було встромлено монети. Зранку спеціалісти, які обслуговують систему "Рада", займалися тим, що виймали ці монети", - розповів він.

"Партія регіонів розуміє, що треба йти до українізації, тому сьогодні всі заклики проти НАТО в сесійній залі були написані українською, також було розвішано велику кількість державних прапорів", - додав Новіков.

Як відомо, у вівторок, 12 лютого, спікер Арсеній Яценюк так і не зміг почати засідання парламенту, оскільки депутати опозиції заблокували трибуну й президію Верховної Ради.

Він намагався зачитати порядок денний без мікрофона, але опозиціонери заглушили його голос і Яценюк оголосив, що цей тиждень депутати працюватимуть у комітетах над законопроектами, а про наступне засідання парламенту буде оголошено окремо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування