Діти Кушнарьова хочуть знати серцевину вбивства батька

Вівторок, 29 січня 2008, 10:43

У справі Кушнарьова необхідні додаткові слідчі дії.

Як повідомив "Медіапорту" адвокат потерпілої сторони (дітей Євгена Кушнарьова Тетяни й Андрія) В'ячеслав Стовба, після вивчення частини матеріалів кримінальної справи в потерпілої сторони з'явилися підстави для заяви клопотання.

"З'явилися підстави до процесуального реагування. Потерпіла сторона збирається заявити клопотання про встановлення слідчим шляхом справжніх обставин, що становлять серцевину події, у результаті якої загинув Євген Петрович Кушнарьов", - сказав Стовба.

Він відмовився уточнювати, про які саме обставини мова йде, підкресливши лише, що це "дуже серйозні обставини". За словами адвоката, клопотання буде заявлено в найближчі дні.

29 січня Кушнарьову виповнилося б 57 років. Народний депутат, екс-губернатор Харківської області не дожив до свого Дня народження 13 днів. Кушнарьов був смертельно поранений на полюванні в угіддях "Гай" (Ізюмський район) 16 січня 2007 року. Він помер наступного дня в лікарні. Прокуратура звинуватила в убивстві з необережності Дмитра Завального, одного з учасників того полювання.

За даними слідства, куля, випущена з карабіна "Арго Бенеллі", з яким ходив на полювання Завальний, потрапила в Кушнарьова рикошетом.

У грудні минулого року прокуратура передала матеріали справи для ознайомлення потерпілій стороні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: