Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче, щоб Богатирьова розібралася з "політикою молотка" Тимошенко

Понеділок, 28 січня 2008, 14:07

Тема приватизаційної політики поточного року стане предметом розгляду РНБО у лютому, в результаті буде вироблено узгоджене бачення цього процесу.

Про це заявив президент Віктор Ющенко під час зустрічі з головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком та першим віце-прем'єром Олександром Турчиновим, повідомляє прес-служба глави держави.

За пропозицією секретаріату президента, має бути створена робоча група з представників уряду, парламенту і секретаріату, апарату РНБО та експертів.

Об'єктом аналізу такої групи буде проект державної програми приватизації та проект закону щодо приватизації державного майна.

На підставі напрацьованих нею матеріалів РНБО прийме рішення щодо концептуальних засад приватизаційної політики, на яких будуть базуватися законодавчі зміни та урядова політика в цій сфері.

У зустрічі також взяли участь секретар РНБО Раїса Богатирьова, керівники парламентських фракцій блоків БЮТ і "НУ-НС" Іван Кириленко та В'ячеслав Кириленко, глава секретаріату президента Віктор Балога та його перший заступник Олександр Шлапак.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування