Тимошенко подякувала банку, який робить її імідж

Субота, 26 січня 2008, 17:07

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко висловила подяку голові правління Ощадного банку Анатолію Гулею за ефективну роботу з повернення людям втрачених заощаджень.

"Я персонально дякую керівникові, а також всім тридцяти восьми тисячам працівникам Ощадного банку України за їх самовіданність, відповідальність та оперативність в роботі", цитує Тимошенко прес-служба.

"Ми разом з вами за два тижні зробили більше ніж вся влада за попередні 17 років. Адже саме сьогодні люди побачили, що повернення заощаджень це не передвиборча обіцянка політиків, а цілком реальна справа", - сказала вона.

"Я також задоволена і тим, що всі проблеми які виникали в процесі виплат людям в перші дні усувалися достатньо швидко і ефективно. Так, були черги, але вони виникли тому, що 17 років до нас ніхто нічого не робив і нікому нічого не платив. Тож і черг не було під банком, бо не було чого туди йти людям. Сьогодні черги – це об'єктивна причина. Бо люди поки що не довіряють владі і хочуть взяти свої гроші якомога швидше", - зазначила прем'єр.

Щодо критики на адресу уряду та керівництва "Ощадбанку" з боку політичних опонентів, Тимошенко вважає, що такою критикою її опоненти прикривають свою власну сімнадцятирічну нездатність зробити користь для людей.

Тимошенко висловила впевненість, що уряд та "Ощадбанк" обов'язково успішно завершать повну виплату людям втрачених заощаджень впродовж двох років, як і було заплановано.

"Я також хочу категорично спростувати всі чутки про те, що повернення боргів людям викличуть інфляцію. Це – неправда. Гривня – достатньо міцна грошова одиниця і вона збереже свою міцність і псля того, як ми виплатимо всі кошти", - запевнила прем'єр .

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування