Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко збирає інтелігентів для майбутнього України

П'ятниця, 11 січня 2008, 14:31

Президент Віктор Ющенко підписав указ про підготовку та проведення у березні 2008 року Всеукраїнського форуму інтелігенції.

З відповідною ініціативою виступила Національна рада з питань культури і духовності, Конгрес української інтелігенції, провідні учені, діячі культури, повідомляє прес-служба президента.

Своїм указом Ющенко доручив створити організаційний комітет з підготовки та проведення форуму, співголовами якого стануть заступник глави секретаріату президента Юрій Богуцький та віце-прем'єр Іван Васюник.

Співголовам організаційного комітету надається право вносити зміни до його персонального складу.

Організаційному комітету президент доручив розробити і затвердити у двотижневий строк план заходів з підготовки та проведення форуму і визначити його учасників та програму.

Також оргкомітету доручено створити робочу групу з підготовки для розгляду на Всеукраїнському форумі інтелігенції проекту концепції гуманітарного розвитку України.

Кабінету міністрів президент доручив забезпечити фінансування усіх запланованих заходів, а держкомітету телебачення та радіомовлення забезпечити висвітлення в ЗМІ заходів із підготовки та проведення форуму.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування