ЯНУКОВИЧУ ДОВГО ДОВЕДЕТЬСЯ ЧЕКАТИ, ПОКИ ТАРАСЮК "ПІДГОТУЄТЬСЯ"

Четвер, 28 грудня 2006, 15:09

Президент не змінив своєї позиції щодо перебування Бориса Тарасюка на посаді міністра закордонних справ.

Про це заявив голова секретаріату президента Віктор Балога на прес-конференції у четвер, коментуючи заяву прем’єра, що Тарасюк вже морально готовий звільнити свою посаду.

"Борис Іванович Тарасюк так стійко виконує доручення і укази президента, що я боюся, щоб Віктор Федорович не змучився (чекати)", - зазначив Балога.

На питання, чи є в секретаріаті якийсь план дій у цьому конфлікті, голова секретаріату нагадав, що з цього приводу є указ президента, є рішення Шевченківського суду.

Вважаю, що всім гілкам влади потрібно рішення суду виконувати. З іншого боку президент зробив подання до КС, яка гілка влади вчинила правильно в цій ситуації і ми чекаємо висновку.

Як відомо, Рада на початку грудня звільнила Тарасюка з посади міністра закордонних справ. З того часу його двічі не пускали на засідання Кабміну.

"Що стосується Бориса Івановича, то мені здається, що він внутрішньо вже готовий прийняти рішення. Але це його справа, я не хочу нічого поганого Борису Івановичу, я йому бажаю тільки добра. Як він це зробить, як вчинить президент, це вже його справа", - заявив Янукович на конференції у четвер.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування