Яценюк продав портфель, а Ющенко – чужі книги

Середа, 27 грудня 2006, 13:05

Портфель першого заступника глави секретаріату президента Арсенія Яценюка продано на благодійному аукціоні у Львівському банківському інституті за 6550 гривень.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на відділ зв'язків із громадськістю Львівського банківського інституту.

Портфель Яценюка придбав голова правління банку "Львів" Микола Вознюк.

Крім того, під час аукціону продано книгу "Український модернізм" і репродукції художника Васильковського, виставлені дружиною президента Катериною Ющенко.

За них заплатили 6500 гривень. На кожній із книг перша леді держави залишила послання покупцю.

Лідер фракції "Пора" у міськраді Петро Адамик купив за 6050 грн. лот від фронтмена групи "ВВ" Олега Скрипки - диски ще не виданих "Шедеврів української музики", а за 3 тис. грн. - картину з колекції телеведучої, депутата Ольги Герасим'юк.

Екс-глава Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега купив за 4 тис. грн. книгу про актора і режисера Богдана Ступку, а також прикрасу від дизайнера Оксани Караванської за 3,5 тисячі гривень.

За аналогічну суму придбали першу надруковану гривню, виставлену від екс-міністра фінансів Віктора Пинзеника з його автографом.

3 тис. грн. віддали за футболку найсильнішої людини України Василя Вірастюка, а сорочку і шарф режисера Романа Віктюка - за 2 тис. грн.

Усього було зібрано 43,8 тис. грн. За даними ЛБІ, ці кошти будуть витрачені на придбання комп'ютерного класу для дитячої колонії в райцентрі Городок у Львівській області.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування