Мороз на Новий рік розповість, чи є життя на Марсі, а Тимошенко пошле всіх у лазню

Середа, 27 грудня 2006, 10:23

У новорічному ролику президента не буде політичних мессиджів.

Як розповіла "Делу" представник прес-служби секретаріату Лариса Мудрак, автори сценарію святкового поздоровлення намагалися максимально гармонійно поєднати в ролику святкову атмосферу з українською ідентичністю, містичним ухилом і державною атрибутикою.

За її словами, звернення буде спрямовано саме на рядових громадян, які в ці дні зайняті святковими турботами.

Ніяких політичних "мессиджів" про політичну реформу або протистояння з урядом, запевняє вона.

"Ми робили презентацію звернення для радників глави держави, керівництва секретаріату президента і керівників інформаційних служб. У всіх ролик викликав приємний подив", — розповіла Мудрак.

Початок нової традиції святкових звернень президента українці зможуть побачити практично на всіх вітчизняних телеканалах.

За інформацією джерел "Дела", прем'єр Віктор Янукович також виступить з новорічним поздоровленням на центральних телеканалах. Але в який час, поки невідомо.

Колишній прес-секретар Януковича Ганна Герман повідомила, що прем'єр готовий прийняти будь-яку пропозицію записати поздоровлення для українців від вітчизняних телеканалів.

Голова Верховної Ради Олександр Мороз поздоровить з Новим роком. 29 грудня на каналі "Рада".

У більш неформальній обстановці його можна буде побачити на телеканалі "Інтер" у новорічному шоу "Карнавальна ніч" 31 грудня.

Крім глави парламенту на карнавалі будуть також присутні й інші політики, але менеджери "Інтера" не називають конкретних прізвищ.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко виступить з новорічним зверненням на всіх обласних телерадіокомпаніях 31 грудня о 23.50 у трихвилинному відеоролику.

За даними газети, Тимошенко порадить українцям не говорити про політику в новорічний вечір і за прикладом героїв фільму "Іронія долі", "відправити в лазню всіх політиків, які не виправдали чекань виборців".

Крім трансляції звернення, жителі регіонів зможуть побачити поздоровлення лідера БЮТ на біг-бордах. На них намальоване серце, що розтоплює блакитне тло, і напис: "Зима ненадовго. Весна обов'язково прийде. Посміхніться!".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування