ТАРИФИ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО ЗНОВУ ПРИЗУПИНИЛИ

Вівторок, 19 грудня 2006, 09:59

Шевченківський районний суд Києва знову призупинив дію розпоряджень Київської міськдержадміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 3,4 рази з грудня.

Про це заявила голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова з посиланням на рішення суду від 19 грудня, повідомляють Українські новини.

За словами Меліхової, у Шевченківський райсуд з адміністративним позовом звернулися 4 депутати Київради від БЮТ - Меліхова, Юрій Дмитрук, Олександр Клюс і Сергій Мельник.

Меліхова не уточнила дату подачі цього позову, однак підкреслила, що в ньому депутати просять суд визнати підвищення тарифів протиправним і скасувати відповідне розпорядження Київміскадміністрації про їхнє підвищення.

За словами лідера БЮТ у Київраді, для забезпечення розгляду позову суд призупинив дію розпоряджень адміністрації.

"Рішення суду наступне: клопотання про забезпечення адміністративного позову задовольнити... зупинити дію розпоряджень Київміськадміністрації", - сказала Меліхова.

У свою чергу, мер Києва Леонід Черновецький заявив, що не знає про таке рішення суду.

Зі свого боку лідер фракції "Наша Україна" у Київраді Дмитро Андрієвський сказав, що не буде платити за житлово-комунальні послуги за підвищеними тарифами.

"Я на сьогодні не вважаю за доцільне сплачувати за новими тарифами. По-перше, ухвалою Шевченківського суду призупинено дію розпорядження про підвищення тарифів", - зазначив депутат.

"Крім того є роз'яснення Мін'юсту про те, що рішення про підвищення тарифів не зареєстровано у Мін'юсті і є таким, що не діє", - додав він.

Як відомо, опозиція в Київській міськраді оскаржила в Апеляційному суді Києва скасування Шевченківським районним судом припинення дії розпоряджень КМДА про підвищення тарифів на житлокомпослуги.

Київміськадміністрація заявила про скасування 14 грудня Шевченківським районним судом свого рішення про припинення дій розпоряджень адміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 3,4 рази з 1 грудня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування