Тимошенко обіцяє заважати Черновецькому й надалі

Середа, 13 грудня 2006, 20:48

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила не дасть меру Леоніду Черновецькому провести жодної сесії Київської міськради.

"Ми не дамо провести жодної сесії, поки не буде припинена корупція по землі і корупція по тарифах", - наголосила Тимошенко в ефірі 5 каналу в середу ввечері.

"Я впевнено кажу, ми будемо заважати так само, як і раніше", - додала вона.

Вона також повідомила, що має намір звернутися до Верховної ради щодо оголошення дострокових виборів мера та Київради.

"Щоб оголосити дострокові вибори, потрібно 226 голосів в парламенті. Рано чи пізно, Верховна рада зрозуміє, що в Києві велика біда. Думаю, що це питання буде розв’язано", - зазначила Тимошенко.

Вона також додала, що має намір ініціювати проведення референдуму в Києві щодо недовіри меру Леоніду Чернівецькому.

Тимошенко також додала, що в зв’язку з тим, що через підвищення тарифів, люди, в яких з'являються проблеми з їх оплатою, можуть залишитись без квартир.

"Тому ми внесли до Верховної Ради закон, що забороняє конфісковувати квартири за борги по комунальним тарифам", - наголосила Тимошенко.

Вона також зазначила, що президент Віктор Ющенко звернув увагу на підвищення тарифів в Києві, оскільки опозиція привернула його увагу.

Водночас вона наголосила, що необґрунтоване підвищення цін на тарифи відбувається і в інших регіонах.

"По всій країні сьогодні те ж саме відбувається, що і в Києві. Наша політична сила буде працювати і в Харкові, Львові і інших містах. Будемо розбиратися з тим, що робиться з тарифами", - додала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування