"Наша Україна" просить БЮТ "перевиховати" своїх депутатів

Четвер, 30 листопада 2006, 14:53

Партія "Наша Україна" закликає БЮТ "перевиховати" 18 депутатів-членів фракції, які голосували за постанову ВР про звернення до Кабінету міністрів з пропозицією звільнити Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

"Ми звертаємося до своїх побратимів із БЮТ із закликом виконати своє передвиборче зобов'язання і перевиховати тих 18 депутатів із їх фракції, які голосували на догоду реваншистським силам", - зазначається у заяві партії.

"Наша Україна" високо оцінює роботу Луценка і підтримує його діяльність на міністерській посаді", - говориться у документі.

"Ми переконанні, що міністр Луценко ефективно здійснює всі необхідні кроки на шляху реформування МВС, підвищення авторитету міліції серед громадськості, зміцнення правопорядку в українському суспільстві", - додається у заяві.

Голосування за постанову стосовно Луценка та внесення подань на звільнення з посад міністра закордонних справ Бориса Тарасюка та міністра оборони Анатолія Гриценка "Наша Україна" вважає "відкритою політичною розправою, яка призведе до дестабілізації політичної ситуації в країні та поглиблення протистояння між президентом та урядом".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування