Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третьяков зізнався скільки йому коштувала "Наша Україна"

Четвер, 30 листопада 2006, 10:03

Представник "Нашої України" Олександр Третьяков позитивно оцінює ідею проведення попередніх виборів у партії.

"Праймеріз — гарна ідея. Це дозволить усіх поставити в рівні і чесні умови. Кожний у партії зможе висловитися за тих або інших достойників, з'їзд визначить, хто в партії лідер", - сказав Третьяков в інтерв'ю газеті "Дело".

"Хоча сьогодні можу впевнено сказати, що праймеріз пройде банально. Лідером партії все одно буде Віктор Ющенко", - підкреслив він.

Однак Третьяков вважає, що не буде ефективним провести ці вибори до наступного з'їзду.

"Адже якщо ми поїдемо по регіонах і почнемо розповідати про свою позицію, я упевнений, що ці 10-15 осіб, що є ядром партії, знову одержать підтримку в регіонах", - сказав він.

Третьяков також відзначив, що не вважає розколом вихід з партії двох її членів Миколи Катеринчука і Давида Жванії.

Говорячи про "Нашу Україну", Третьяков відзначив, що партія зіштовхнулася з проблемою, коли "верхи відірвалися від низів".

"Не більше того. Я переконаний, що коли вертикальна комунікація буде налагоджена, коли рядовим членам партії буде чітко роз'яснено, що відбувалося після виборів на рівні керівних органів партії, чому ми робили так, а не інакше, все встане на свої місця", - сказав він.

"Наший Україні" потрібно терпіння, мудрість і віра в ідеали, які ми принесли в цю партію з Майдану. І я впевнений — вихід є", - додав Третьяков.

Він також розповів, що партію фінансують її члени.

За його словами, під час виборчої кампанії люди, які до приходу в політику мали бізнес, зуміли накопичити капітал, допомогли партії, до якої належать й в ідеологію якої вірять.

"Але я не основний донор. Ми з Петром Порошенком, Миколою Мартиненком і Давидом Жванією дали порівну — по 4 млн. грн. Не має бути другого або першого по фінансуванню", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування