Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати все ж таки розглядатимуть Поляченка і Павленка

Понеділок, 27 листопада 2006, 11:55

На цьому тижні Верховна Рада планує визначитись із перебуванням на посадах міністра охорони здоров'я Юрія Поляченка і міністра молоді і спорту Юрія Павленка.

Про це сказав журналістам представник Партії регіонів Євген Кушнарьов, виходячи із засідання погоджувальної ради в понеділок.

За його словами, Верховна Рада розглядатиме питання стосовно тих міністрів, які написали заяви про відставку.

Також Кушнарьов висловив сподівання, що цього тижня Кабінет міністрів висуне кандидатури їх наступників.

"Звільнятимемо тих, хто написав заяви", - сказав Кушнарьов, додавши, що на даний момент жоден з двох вищевказаних міністрів не відкликав свої заяви.

Водночас він зазначив, що питання щодо відставки міністрів за президентською квотою (Міноборони Анатолій Гриценко, голова МЗС Борис Тарасюк) вирішуватиметься після висновків профільних комітетів, яким доручено опрацювати їхні звіти.

У свою чергу лідер фракції СПУ Василь Цушко сказав, що дата розгляду заяв міністрів ще не визначена Верховною Радою.

А після погоджувальної ради він сказав, що спікер Верховної Ради Олександр Мороз рекомендував передбачити час для розгляду цього питання на цьому тижні.

"Якщо Кабінет міністрів подасть заяви про звільнення міністрів та кандидатури щодо нових призначень - питання буде розглянуто", - сказав він.

Також, за словами Цушка, на погоджувальній раді комітет щодо боротьби з корупцією і оргзлочинністю ініціював розгляд звіту міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на цьому тижні.

Однак депутати вирішили поєднати його із звітом відповідної комісії. Але комітет, за словами Цушка, наполягає на розгляді звіту міністру цього тижня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування