Боделан не повернеться, бо не хоче участі Курочкіна

П'ятниця, 24 листопада 2006, 09:29

Екс-мер Одеси Руслан Боделан не вважає себе винним і не має наміру поспішати повертатися в Україну.

Він не хоче, щоб його брали на поруки як екс-губернатора Сумщини Володимира Щербаня чи заарештували як російського бізнесмена Максима Курочкіна, повідомляє НТН.

"Я лежав досить довгий час у московському шпиталі. А потім вже, коли розгорнулася вся ця, вибачте за слово, "чехарда", я вирішив залишитися тут", - сказав екс-мер.

На уточнення, де він зараз перебуває, Боделан відповів: "Я думаю, що це ні для кого не секрет. Я сьогодні знаходжусь у Санкт-Петербурзі. Тут працюю".

"Я ніяк не можу зрозуміти, про що йде мова з точки зору звинувачення у злочинах чи ще чогось. Тому що я протягом майже року намагаюся через суд запитати, у чому ж я винен. Нехай суд розбереться", - вважає екс-мер.

"Я все-таки маю достатньо підстав не вірити нашому судочинству. Але, тим не менше, вважаю, що все ж таки не всі судді у нас такі, що вирішують неправильно. А багато хто керується законом. Щоб саме суд визначився і сказав – у чому ж Боделан винен, а в чому не винен", - додав він.

Як відомо, в останні два роки з України виїхали кілька скандальних екс-чиновників, серед яких екс-керівник ДУС Ігор Бакай, екс-мер Одеси Руслан Боделан, екс-губернатор Сумщини Щербань, що вже повернувся, екс-керівник МВС Микола Білоконь.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: