Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашу Україну" не цікавить "шикидим" з Януковичем

Середа, 22 листопада 2006, 13:55

"Наша Україна" не має наміру робити будь-які кроки для створення широкої коаліції, заявляє член фракції "Наша Україна" Олександр Третьяков.

"Керівництво партії "Наша Україна" ніяких кроків у бік широкої коаліції робити не буде. Ми цей шлях вже пройшли. Цей "шикидим" - широка коаліція демократичних сил – нам не потрібен. "Наша Україна" в опозиції. Крапка", - сказав він в інтерв'ю УНІАН.

За словами Третьякова, "якщо, так звана, "антикризова" коаліція все ж таки відмовиться від своїх нав'язливих ідей і комуністичних гасел, і буде готова вести країну в ЄС (а НАТО – це перший крок), проводити внутрішні реформи, забезпечувати прозору (підкреслюю – прозору, а не таку, як при Чечетові (екс-голові ФДМ) приватизацію, то це могло б стати крапкою для переговорного процесу".

"Це я говорю як політик. А як людина я їм не вірю. У мене просто немає підстав їм вірити. У нас абсолютно різні ідеології і уявлення про мораль. Ми розходимося зі всіх принципових питань", - додав депутат.

Третьяков нагадав "події дворічної давності": "У цей період ми завмерли в очікуванні: чи домовляться Юлія Тимошенко і Віктор Ющенко. І зараз ми теж в очікуванні".

На питання про співпрацю в опозиції з БЮТ, депутат відповів: "Юлія Володимирівна не об'єднувалася з нами ані в 2002 році, ані в 2005. Але координувати позиції ми будемо. До діалогу і наша сила, і БЮТ – здатні. Та і відсвяткувати з БЮТ завойований спільно День Свободи ми завжди готові".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування