Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко вирішив передати нові плівки

Середа, 22 листопада 2006, 09:22

Колишній майор держохорони Микола Мельниченко має намір надавати записи тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради з контролю за розслідуванням справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це Мельниченко сказав в ефірі телекомпанії "НТН" 21 листопада, повідомляють Українські новини.

"Я привіз у тому числі деякі записи, у тому числі нові матеріали... Я привіз в Україну матеріали й офіційно хочу їх передати тимчасовій слідчій комісії", - сказав Мельниченко.

За його словами, Генпрокуратура надає неправдиві відомості президенту й громадськості про те, що Мельниченко не надав свої записи й не йде на контакт зі слідчим для ефективного розслідування вбивства Гонгадзе.

У зв'язку з цим Мельниченко висловив недовіру Генпрокуратурі й має намір надалі надавати нові матеріали комісії Ради.

"Я хочу офіційно передати тимчасовій слідчій комісії все те саме плюс нові матеріали", - сказав Мельниченко.

Він підкреслив, що в нього є багато матеріалів, які підтверджують, що колишній президент Леонід Кучма є керівником злочинного угруповання, а екс-голова Ради Володимир Литвин був ініціатором багатьох злочинів, вчинених цим угрупованням.

"Я готовий надати більше матеріалів для доказу цього... Це великий матеріал, що потребує політичної свободи", - підкреслив Мельниченко.

Також він висловив надію, що влада країни в особі президента Віктора Ющенка, прем'єра Віктора Януковича і спікера Олександра Мороза сприятиме прискоренню розслідування цієї справи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування