Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" – "розгул демократії", але "парашутиста" замість Безсмертного не буде

Четвер, 16 листопада 2006, 10:20

Більшість членів партії "Народний Союз Наша Україна" не можуть спрогнозувати, хто буде обраний головою Ради НСНУ.

Зокрема, депутат Петро Жебрівський зазначив, що "обговорюються як мінімум 214 кандидатур (усі члени Ради НСНУ), але більш реально – трохи менше".

Він відмовився давати прогнози, оскільки навіть не збиралася ініціативна група, яка не обговорювала можливих кандидатур і сьогодні в партії немає єдиної фігури, яку будуть підтримувати всі члени Ради.

"У нас розгул демократії", - сказав Жебрівський, повідомляє УНІАН.

У свою чергу Юрій Єхануров зауважив, що ніхто не знає, чим закінчиться засідання Ради НСНУ у четвер.

"У нас істинно демократична партія. Буде голосування, побачимо. Не знаю", - сказав Єхануров. Коментуючи інформацію, що він є також одним із кандидатів на цю посаду, він зазначив, що це нереально.

За словами Бориса Беспалого, ніхто не знає, хто очолить Раду партії. "У нас демократична структура і до початку засідання не можна сказати про його результати, але, я думаю, що це буде хтось із тих, хто брав участь у створенні партії. Я не думаю, що це буде якийсь парашутист", - сказав він.

Водночас Микола Катеринчук сказав, що нещодавно заявив про свій вихід з партії, тому його не цікавить, хто очолить Раду партії.

Раніше член партії Сергій Бичков говорив про те, що головою Ради партії, на його думку, може залишитися Роман Безсмертний.

Як відомо, засідання Ради партії "Народний Союз Наша Україна" має відбутися у четвер о 16.00.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування