Мороз не може зійти з шляху, тому розгляне усі закони

П'ятниця, 10 листопада 2006, 11:37

Наступного тижня Верховна Рада завершить розгляд у першому читанні усіх законопроектів, необхідних для вступу України до СОТ, а частину ухвалить у другому читанні.

Про це заявив голова Верховної Ради Олександр Мороз під час зборів антикризової коаліції та уряду, що проходять у п'ятницю в Українському домі.

"На наступному тижні ми завершимо розгляд у першому читанні усіх необхідних законопроектів, частину ухвалимо у другому читанні. А ще на наступному пленарному тижні, у листопаді, завершимо остаточний розгляд цих законопроектів", - зазначив Мороз.

Реклама:

Спікер зауважив, що це дуже непроста справа, "бо якраз нестабільні уряди, які були до цього, а їх змінилося щороку по уряду, створювали умови, коли підписувалися протоколи про взаємодію України з іншими країнами таким чином, що ми в багатьох випадках бачимо підписані документи такими, що сьогодні не витримують критики".

Водночас Мороз сказав, що "ми не можемо сьогодні зійти з цього шляху (вступу до СОТ), тим паче, як зазначив Віктор Федорович, це є реальна гарантія вступу України до зони вільної торгівлі з Європейським Союзом, що відкриває великі перспективи для України".

Українська правда

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування