Мороз пропонує посидіти з Ющенком за круглим столом

П'ятниця, 10 листопада 2006, 11:04

Голова Верховної Ради Олександр Мороз пропонує організувати проведення круглого столу стосовно подальшої долі політичної реформи.

Про це він сказав під час розширених зборів антикризової коаліції та уряду, що проходять у п'ятницю в Українському домі.

"Після 100 днів роботи уряду, 100 днів реальної реалізації першої частини політреформи – це справа безповоротна і нікому не вдасться зробити ревізію цього політичного вибору України", - заявив Мороз, слова якого підтримали гучними оплесками.

Спікер зазначив, що "сьогодні ведеться багато дискусій, на мій погляд, спекулятивних, стосовно політреформи".

"Я хотів би внести таку пропозицію. Ми підписували не так давно Універсал. Ця робота здійснювалася під роботи телекамер, у присутності журналістів, у вигляді круглого столу, ініційованого президентом", - нагадав Мороз.

"Я вважаю, що це дуже корисний метод, і було б дуже добре, щоб президент продовжив свою ініціативу. Давайте сядемо за круглий стіл і поговоримо, що є політична реформа, як її хто уявляє", - додав спікер.

Спікер зазначив, що 100 днів уряду є тестом на перевірку ефективності політреформи, "одним з ініціаторів якої я був, необхідність продовження якої я відстоюю і буду відстоювати".

"Ми отримали реальне підтвердження необхідності проведення політреформи і необхідність її поглиблення далі", - додав він.

Серед доказів своєму твердженню Мороз назвав те, що "вперше за всю історію уряд і Верховна Рада - не опоненти, не конкуренти, а партнери по відповідальності перед народом за реалізацію зовнішньої та внутрішньої політики".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування