Порошенку подобається ідея про Тимошенко в РНБО

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 10:30

Член фракції "Наша України" Петро Порошенко вважає цілком реальним і резонним призначення лідера БЮТ Юлії Тимошенко на посаду секретаря Ради національної безпеки й оборони.

"Це цілком реально і резонно", - сказав він в інтерв'ю газеті "Дело", що опубліковано у п'ятницю.

Також Порошенко висловив упевненість, що "це буде ефективний політик, який зможе налагодити якісну взаємодію між Кабінетом міністрів і парламентом".

Порошенко не став прогнозувати, чим закінчиться протистояння президента і Кабміну, але висловив упевненість, що РНБО повинна проаналізувати наявність і характер погроз для безпеки держави, оскільки "мова йде про можливий сценарій розколу країни і ми повинні думати про збереження територіальної цілісності України".

Також представник "Нашої України" переконаний, що президент діє в даній ситуації ефективно.

"Було змінено керівництво секретаріату і новий його голова - Віктор Балога - почав низку рішучих заходів щодо консолідації команди. Позиція секретаріату у відносинах із КМУ стала більш аргументованою і виразною", - сказав депутат.

"Після призначення керівника ключового конституційного органу при президенті - РНБО - позиція голови держави буде ще більш сильною", - зазначив Порошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування