У Тимошенко думають, що "Наша Україна" посварить Ющенка з Януковичем

Четвер, 5 жовтня 2006, 12:26

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає, що зволікання у часі "Нашою Україною" стосовно рішення про її остаточний перехід в опозицію "не грає їй на користь".

"Будь-яке зволікання з цього питання не личить, в першу чергу, нашим колегам із "Нашої України", - сказав він в інтерв'ю журналістам у четвер.

Турчинов висловив переконання, що останні півроку були достатнім терміном для того, щоб усі політичні сили визначилися зі своєю позицією.

Реклама:

"Я думаю, сьогодні ні в кого не існує ілюзій щодо напрямків діяльності Кабінету міністрів Януковича і, так званої, антикризової коаліції", - сказав він.

"Цей напрямок суперечить національній безпеці нашої держави і кожен відповідальний політик повинен протидіяти цій коаліції і цьому уряду", - зазначив депутат.

Водночас Турчинов спрогнозував загострення відносин між антикризовою коаліцією та президентом, "тому що, фактично, це не є таємницею, що позиція "Нашої України" є в першу чергу позицією президента Ющенка".

ВІДЕО ДНЯ

"І, фактично, разом з "Нашою Україною" в опозиції до цього уряду стає і президент", - сказав Турчинов.

Він також додав, що перехід "Нашої України" в опозицію певним чином змінить політичну ситуацію в країні, висловивши при цьому переконання, що НУ потрібно переходити від публічних заяв до конкретних дій.

"І коли слова "Нашої України" будуть підкріплені діями, ми готові реалізувати достатньо ефективний план щодо побудови нової більшості в парламенті і зміни курсу, який відображав би позицію більшості наших громадян", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування