Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко бажає податківцям "невичерпної енергії" при наповненні скарбниці

П'ятниця, 27 жовтня 2006, 12:17

Президент Віктор Ющенко називає надзвичайно важливим зростання довіри суспільства до Податкової служби через запровадження загальновизнаних європейських стандартів податкового адміністрування.

Про це йдеться у вітанні президента працівникам податкових органів з нагоди 10-ї річниці від дня створення Державної податкової адміністрації України, повідомляє прес-служба глави держави.

"Набутий вами досвід, професіоналізм, конструктивне та відповідальне ставлення до дорученої справи сприяють збільшенню надходжень до державної скарбниці, вирішенню важливих завдань соціально-економічного розвитку нашої країни", - зазначає Ющенко.

"Нині надзвичайно важливо, щоб у суспільстві зростала довіра до податкової служби, шлях до якої лежить через запровадження загальновизнаних європейських стандартів податкового адміністрування, забезпечення прозорості роботи податкових органів, зрозумілу і справедливу податкову систему та доброчесне і неупереджене ставлення до платників податків", - додає він.

Президент побажав податківцям "міцного здоров'я та невичерпної енергії, щастя і злагоди в сім'ях, успіхів у розбудові демократичної України".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування