ТИМОШЕНКО ЗВИНУВАТИЛИ В ЗАПУСКАННІ БІСИКІВ У ПУТІНА

П'ятниця, 27 жовтня 2006, 11:15

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє подати судовий позов проти Євгена Кушнарьова за звинувачення на її адресу щодо незаконної діяльності на посту керівника ЄЕСУ.

Про це вона заявила у четвер в ефірі програми "Я так думаю" на каналі "1+1".

Під час передачі Кушнарьов звинуватив Тимошенко в тому, що саме через дії її уряду Росія вирішила переглянути газові угоди, зокрема через те, що уряд Тимошенко відмінив з лютого 2005 року експорт газу.

"І коли Путін приїхав до України, вам потрібно було не бісики йому пускати, а домовлятися про ціну на газ", - заявив Кушнарьов, порадивши Тимошенко подумати, чому вже багато років її називають "газовою королевою".

Зі свого боку лідер БЮТ нагадала, що ухвалою Верховного Суду усі кримінальні справи проти неї були закриті.

"Якщо ви відміните такі рішення суду, тоді говоріть такі речі, а ні, то ви завтра отримаєте позов до суду, який вас змусить відповідати за свої слова і за те, що ви торкаєтеся моєї честі і гідності", - пригрозила лідер БЮТ.

У свою чергу, під час передачі Тимошенко знову звинуватила міністра палива й енергетики Юрія Бойка в причетності до "РосУкрЕнерго".

Зокрема, вона продемонструвала документи згідно з якими Бойко разом з Вороніним, Путчиком та Шелтоном Джонсоном входили до координаційної ради РосУкрЕнерго через компанію "Центрогаз".

Водночас Бойко заявив, що координаційна рада не має нічого спільного з власниками компанії і запевнив, що не знає власників "РосУкрЕнерго".

Він також сказав, що входив до координаційної ради як представник "Нафтогазу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування