Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У четвер "Наша Україна" вирішуватиме свою долю

Середа, 25 жовтня 2006, 11:32

Засідання ради партії НСНУ, на якому планується розглянути організаційни питання щодо проведення другої частини третього з’їзду партії Ющенка, відбудеться у четвер.

Про це в середу повідомила керівник інформаційного департаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді, передає прес-служба Нашої України.

"На засіданні Ради партії планується сформувати робочі групи по напрацюванню змін до програми партії, Статуту, а також плану діяльності партійних структур", - зазначила Мокріді.

"Також на засіданні ради будуть затверджені керівники робочих груп, які будуть відповідати за підготовку до другої частини третього з’їзду "Нашої України" по цих трьох напрямках, - сказала вона.

Як відомо, під час відкриття третього звітно-виборного з’їзду лідер "Нашої України", президент Віктор Ющенко відмітив необхідність створення робочих груп по підготовці другого етапу з’їзду з тим, аби з’їзд чітко визначився з оновленою ідеологією партії, її завданнями на майбутнє в контексті політичної ситуації, що склалася.

У суботу, після виступу президента на своєму брифінгу в.о. голови Ради партії Роман Безсмертний заявив, що "на Раді партії буде сформовано новий оргкомітет".

Безсмертний також зазначив, що пропонуватиме на розгляд Ради партії призначити головою оргкомітету Арсенія Яценюка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування