Табачник обізвав законопроект Ющенка про Януковича "річчю у собі"

Середа, 18 жовтня 2006, 12:44

Секретаріат президента надає недостовірну інформацію про надмірне обмеження урядовим законопроектом "Про Кабінет Міністрів" повноважень глави держави, заявляє віце-прем'єр Дмитро Табачник.

За його словами, у своїх положеннях підготовлений урядом проект "жодним чином не виходить за рамки повноважень Кабінету міністрів і президента України, визначених Конституцією".

Табачник також сказав, що йому незрозумілі заяви радника президента Ігоря Коліушка про те, що представники секретаріату були недостатньо посвячені в процес роботи над документом, що розроблявся в Кабінеті міністрів.

За його словами, саме в його кабінеті робоча група вивчала всі положення законопроекту і розглядала зауваження до них.

Проект закону "Про Кабінет Міністрів", який готувався в секретаріаті президента, віце-прем'єр назвав "річчю в собі" і відзначив, що не може порівняти два документи, оскільки президентський варіант до нього не надходив.

Відповідаючи на питання чи має намір уряд на виконання указу президента розробляти законопроекти про визнання статусу воїнів ОУН-УПА і про визнання голодомору актом геноциду, Табачник сказав: "Надійшов цей указ тільки сьогодні. Ми будемо його відпрацьовувати".

Раніше секретаріат президента підготував свій варіант законопроекту про Кабмін і незабаром він буде внесений на розгляд Верховної Ради.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування