Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третьяков про Катеринчука: "Не бийте по обличчю, я ним працюю"

Вівторок, 17 жовтня 2006, 19:09

Під час з’їзду "Народного Союзу "Наша Україна" розглядатиметься питання зміни керівництва, заявляє член партії Олександр Третьяков.

"Цей з`їзд планувався як звітно-виборний. Нічого нового у тому, що розглядатиметься питання про зміну в керівництві партії, немає", - сказав Третьяков в інтерв’ю УНІАН.

"Я вважаю, що на сьогодні у нас немає більш зваженого і прагматичного політика, ніж Безсмертний. Але знаю, що Роман Петрович не тримається за своє крісло", - додав він.

На питання, чи є інші кандидатури на посаду голови Ради партії, Третьяков відповів:

"У нас кожен член партії може стати головою Ради, якщо він себе зарекомендує з хорошої менеджерської сторони. Ось навіть ви, наприклад, якщо вступите до "Нашої України". Якщо Луценко буде готовий перейти в партію – чом би і ні?"

Говорячи про Миколу Катеринчука, він зазначив, що це "одна із впізнаваних осіб партії".

"Але що він може запропонувати партії, окрім свого обличчя? Коли я бачу Колю, я згадую фільм "Діамантова рука"… Пам`ятаєте, як говорив Миронов: не бийте по обличчю, я ним працюю", - додав він.

Третьяков також зазначив, що на посаді голови виконавчого комітету повинна бути "цілком прагматична людина, яка займається конкретною роботою".

"Я думаю, на з`їзді у Миколи Дмитровича (Катеринчука) буде можливість уявити себе як кандидата на голову політвиконкому, розповісти, що конкретно він зробив для "Нашої України". А яке буде рішення – це прерогатива делегатів з`їзду", - сказав він.

На питання чи пропонуватимете "Наша Україна" пости в тіньовому уряді представникам інших політичних сил, Третьяков відповів:

"Звичайно, будемо. Наприклад, ми запропонуємо пост Юрію Луценку, якщо він піде з Кабінету міністрів Януковича".

На його думку, прем`єром тіньового уряду "повинен бути той, хто очолює раду партії "Наша Україна" – за посадою".

На питання про об’єднання БЮТ з "Нашою Україною" Третьяков зазначив, що це питання поки не стоїть.

"Як на мене, воно передчасне. Пригадайте опозицію зразка 2002–2004 років. Хіба Блок Тимошенко злився з "Нашою Україною"? Ні. І навіть навпаки – іноді Юлія Володимирівна навіть підтримувала Віктора Януковича – пригадайте голосування її фракції за програму діяльності того уряду", - сказав він.

Водночас Третьяков зазначив, що "Наша Україна" співпрацюватиме з БЮТ.

"Ми всі знаходимося під куполом – в одному залі, ми всі депутати. І в певних ситуаціях ми голосуватимемо і з соціалістами, і з "Регіонами", якщо це приноситиме країні користь. Ми не збираємося йти шляхом Шарикова з "Собачого серця", мовляв, "ми з обома не згідні", і стопорити тим самим розвиток країни. А експертизу – наскільки той або інший законопроект корисний – і даватиме наш тіньовий уряд", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування