Тимошенко знову спробує атакувати депутатів і дарувати намисто?

П'ятниця, 13 жовтня 2006, 09:04

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко внесла на розгляд парламенту черговий проект закону, який позбавить депутатів окремих пільг.

Законопроект зареєстровано апаратом Верховної Ради.

Ним, зокрема, передбачається позбавлення колишніх депутатів виплати протягом року матеріальної допомоги у розмірі заробітної плати з урахуванням всіх доплат та надбавок, яку отримують працюючі народні депутати.

Також Тимошенко пропонує позбавити депутатів безоплатного проїзду на всіх видах міського пасажирського транспорту (за винятком таксі), а також позачергового права отримати квитки для польоту бізнес-класом літаків.

Крім того, лідер БЮТ пропонує скасувати норму про забезпечення депутатів путівками для лікування, а після виходу на пенсію забезпечення транспортом для поїздки в лікарню, поліклініку та інших потреб.

Вона також пропонує при оформленні відпустки виплачувати депутатам матеріальну допомогу на оздоровлення у розмірі місячної заробітної плати, а не двомісячної, як передбачено в чинній редакції закону.

Лідер БЮТ пропонує видавати народним обранцям службове житло замість постійного або компенсацій за квартири як це є зараз.

Законопроект дублює раніше поданий Тимошенко документ, який був відхилений минулого тижня Верховною Радою. Як відомо, тоді законопроект не підтримали депутати Партії регіонів.

Тоді ж Євген Кушнарьов припустив, що звичайна родина могла б жити 5 років на кошти витрачені на намисто Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування