Гриценко думає, що "Кольчугу" придумали конкуренти

Неділя, 1 жовтня 2006, 15:27

Міністр оборони Анатолій Гриценко заперечує, що Україна поставляла радарну систему "Кольчуга" Ірану , як про це минулого тижня повідомили деякі британські засоби масової інформації.

Зокрема , як повідомляє українська служба Бі-бі-сі, деякі тижневики написали, що Україна ризикнула продати систему протиповітряної оборони Ірану .

Гриценко в зв'язку з цим підкреслив , що за півтора роки його перебування на посаді міністра оборони такі постачання в Іран не здійснювалися.

Реклама:

При цьому міністр відзначив, що подібні повідомлення час від часу з'являються з ініціативи конкурентів України на ринку озброєнь.

У п'ятницю голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки й оборони Анатолій Кінах також спростував інформацію про постачання Україною радарів системи "Кольчуга" в Ірак.

Відповідаючи на питання журналістів на прес-конференції, Кинах заявив, що поширення такої інформації - це чергова спроба конкурентів знизити рівень довіри до країни, а також спровокувати загострення відносин України з такими структурами як НАТО, і з такими державами як США.

ВІДЕО ДНЯ

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування