Депутат Тимошенко так і не надіслав докази підкупу Мороза

П'ятниця, 8 вересня 2006, 13:50

Депутат від БЮТ Олег Ляшко так і не передав до генпрокуратури докази підкупу Олександра Мороза та депутатів СПУ задля створення коаліції з Партією регіонів.

Про це заявив на прес-конференції ген прокурор Олександр Медведько.

"Ми не отримали жодних оригіналів", - зазначив він.

При цьому, за словами генпрокурора, він порушував це питання на зустрічі з лідером БЮТ Юлією Тимошенко і спитав, що "як же так ваш депутат зробив таку сенсаційну заяву, а документів нам так і не передав".

Медведько повідомив, що Генпрокуратура отримала запит Ляшка на перевірку інформації про можливість підкупу.

"Там була приписка, що додається додаток на семи сторінках, але ми не отримали жодного додатку", - зазначив генпрокурор.

Як відомо, в липні Олег Ляшко (фракція БЮТ) повідомив, що якийсь співробітник однієї з українських спецслужб передав йому запис телефонних розмов депутата Ради Андрія Клюєва з депутатом Миколою Рудьковським (СПУ), а також з якимсь громадянином Росії на ім'я Рубен.

За словами Ляшка, дані записи свідчать, що "Клюєв хвалився невідомій особі, що вона (Партія регіонів) за 300 млн. доларів купила Мороза". Також ці кошти начебто були авансом за імпічмент президенту України, який буде ініціюватися Партією регіонів у грудні цього року.

Депутат неодноразово запевняв, що передав докази в генпрокуратуру.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування