Кривдника Зварича відправили "на лаву" Тимошенко

П'ятниця, 8 вересня 2006, 10:11

Член політради “Нашої України” Олександр Третьяков заявляє, що партія категорично не допустить відставки міністра юстиції Романа Зварича і готова виступити на його захист.

За словами Третьякова, перший заступник міністра Кабінету міністрів Олександр Лавринович, який заявив про існуючі правові підстави позбавити Зварича як мандата депутата, так і звільнити його з посади міністра, не має права визначати, кого з міністрів потрібно звільняти, а кого призначати.

“Тільки закон і суд, а не особисто пан Лавринович, може вирішити, хто й у якому правовому полі повинний працювати”, - підкреслюється в заяві, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Третьяков також вважає оцінки Лавриновича “символічними”, “оскільки саме в ці дні виповнюється рік відомому “корупційному скандалові”, який закінчився крахом того, хто його затіяв”.

“Тому я рекомендую пану Лавриновичу зосередитися на виконанні своїх безпосередніх обов'язків і застерігаю його від спроб побудувати свою політичну кар'єру так само, як Олександр Зінченко”, - заявив Третьяков.

“Якщо співробітник Кабінету міністрів критикує дії міністра, то йому краще сісти на опозиційну лаву, на якій уже знаходиться Юлія Тимошенко, котра заявляє про нелегітимність нинішнього уряду”, - підкреслюється в заяві.

Як відомо, раніше Лавринович заявляв, що на сьогоднішній день існують правові підстави позбавити Зварича як мандату депутата, так і звільнити його з посади міністра юстиції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування