Ющенко 1,5 години тримав Януковича в Борисполі

Четвер, 7 вересня 2006, 11:23

Президент Віктор Ющенко провів зустріч з прем’єр-міністром Віктором Януковичем.

Розмова тривалістю 1,5 години відбулася в аеропорту "Бориспіль" перед тим, як президент відбув з офіційним візитом до Азербайджану, повідомляє прес-служба президента.

Президент і прем’єр обговорили економічну ситуацію в Україні та виконання бюджету.

Фото Миколи Лазаренка

Янукович проінформував президента про результати свого візиту до Польщі та про підсумки переговорів з польською стороною стосовно перспективи нафтопроводу "Одеса – Броди".

Ця тема звучала в контексті візиту президента до Азербайджану, під час якого саме йтиметься про створення нового маршруту транспортування каспійської нафти по лінії Баку – Одеса – Броди – Плоцьк, йдеться в повідомленні.

Президент і прем’єр вважають, що Україна повинна активізувати роботу зі своїми партнерами в питаннях участі нашої держави в енергетичних проектах.

Ющенко і Янукович також обговорили тему енергетичної безпеки і роботу уряду над забезпеченням України енергоносіями та підготовкою до опалювального сезону.

Також вони обговорили координацію роботи між Секретаріатом президента і Кабінетом міністрів.

Президент і Прем’єр домовилися, що наступного тижня відбудуться робочі зустрічі між керівництвом секретаріату і урядовцями для узгодження всіх питань з координації роботи.

Президент відзначив, що ця тема особливо актуальна нині, коли внаслідок політреформи між гілками влади формуються нові відносини.

Після цього Ющенко вилетів до Азейбарджану з дводенним візитом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування