Терьохін побачив у бюджеті Януковича чиїсь "роги"

Середа, 27 вересня 2006, 10:36

Член БЮТ Сергій Терьохін не бачить сенсу у створенні міжфракційного опозиційного об'єднання.

"Я не розумію, що таке міжфракційне опозиційне об'єднання. Воно може виникнути тоді, коли права опозиції закріплені законом. Тоді можна створювати й альтернативний уряд, якщо не подобається слово "тіньовий", - сказав він в інтерв'ю "Известиям в Украине".

"А зараз ми просто дружимо "проти". Я не бачу сенсу у нашому об'єднанні. Тим більше, що незрозуміло, як закінчаться переговори між "Нашою Україною" і Партією регіонів, чи одержить інфаркт Роман Зварич наприкінці всієї цієї історії, скільки людей ще вийдуть із БЮТ", - додав Терьохін.

На його думку, для ефективного контролю в опозиції повинні бути відповідні посади.

"Мова йде про голову Рахункової палати і про посаду уповноваженого з прав людини. І обов'язково також керівництво у всіх спеціальних слідчих комісіях", - сказав депутат.

Терьохін також розкритикував проект бюджету на 2007 рік, запропонований урядом Віктора Януковича.

"Якщо бюджет Юрія Єханурова називали "бюджетом тимчасового уряду", то цей бюджет можна назвати бюджетом корупції. Яку статтю не візьми, скрізь визирають "роги" чиєїсь зацікавленості", - сказав він.

Депутат також відзначив, що в нього вже є доробки поправок до бюджету, які він має намір "послати президентові".

"Не знаю, чого я цим доможуся — прогнозувати реакцію Віктора Андрійовича важко, — тому я відправлю ці поправки не тільки президенту, а усім, кого це стосується. І потім подивимося. Якщо Партія регіонів ухвалить рішення у звичній для неї манері, тобто бюджет буде ухвалений у такому вигляді, і президент його підпише, то наступить час правди", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування