Зварич пішов, бо побачив світло в кінці тунелю?

Середа, 13 вересня 2006, 11:40

Міністр юстиції Роман Зварич подав заяву про складення депутатських повноважень.

Про це заявив голова Верховної Ради Олександр Мороз, повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що заява Зварича передана на розгляд парламентського комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи ВР.

"Наскільки мені відомо, Роман Зварич написав заяву про складення депутатських повноважень відповідно до рішення фракції", - сказав у середу член "Нашої України" Петро Порошенко.

Він нагадав, що зараз тривають переговори про створення коаліції представників робочої групи, до якої від "Нашої України" входить Зварич, і тому, на його думку, "певно, Зварич побачив перспективу просунення коаліційної угоди".

"Це дало йому підстави написати цю заяву, оскільки, як відомо, його рішення її не писати базувалося на невизначеності "Нашої України" щодо вступу в коаліцію", - додав Порошенко.

Як відомо, Зварич відмовлявся подавати заяву про складення депутатських повноважень, обіцяючи зробити це після того, як "Наша Україна" вступить до коаліції.

12 вересня парламент ухвалив постанову про те, щоб голова ВР звернувся до суду про дострокове припинення повноважень народного депутата Зварича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування