Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти згадали, що "бандити повинні сидіти у тюрмах"

Вівторок, 12 вересня 2006, 21:39

Голова фракції СПУ Василь Цушко вважає, що коаліція повинна складатися з чотирьох політичних сил.

"Для того, щоб був баланс, щоб ми дійсно показали, що ми хочемо об'єднання України, коаліція повинна складатися з чотирьох політичних сил. Особисто я зроблю все, щоб вона була такою", - сказав він в інтерв'ю 5 каналу.

Цушко нагадав, що "де-факто коаліція з чотирьох політичних сил існує, де-юре залишилося її оформити". При цьому він назвав боротьбу за назву коаліції "дитячими іграми, якщо не сказати грубіше".

Лідер фракції СПУ зазначив, що зараз мова йде про об'єднання антикризової коаліції з "Нашою Україною", щоб зберегти легітимність діючого уряду і прем'єр-міністра.

На питання про можливі причини "виходу" соціалістів з Універсалу національної єдності, Цушко відповів: "Я таких не бачу. Соціалісти не збираються виходити ні з Універсалу, ні з меморандуму, і не будуть робити ніяких деструктивних кроків".

Щодо з'їзду СПУ і можливих змін керівництва партії, Цушко відповів, що з'їзд пройде 30 вересня: "З'їзд буде спокійним, радикальних змін не буде. Лідером залишиться Олександр Мороз".

Також голова фракції СПУ повідомив, що на з'їзді пройдуть "вибори нової політради, нового політвиконкому, відбудеться зміна секретарів політради".

На питання результативності розслідування справи Георгія Гонгадзе та інших резонансних справ, Цушко висловив підозру, що "коли ми виходили з кризи президентських виборів, були дані обіцянки, що не будуть чіпати тих, хто замовив убивство Гонгадзе".

При цьому він запевнив, що слова Мороза про те, що в справі Гонгадзе повинна бути поставлена крапка, не є спекуляцією на даній темі.

"Не дивлячись на те, що в нас можуть виникнути незгоди з партнерами, фракція буде порушувати це питання, щоб завершити цю справу. Бандити й убивці повинні сидіти у в'язниці, незалежно від того, яку посаду вони колись займали в країні, навіть якщо це найвищі посадові особи", - підкреслив Цушко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування