Ющенко заробляє більше за Путіна

Вівторок, 12 вересня 2006, 10:19

Президент України Віктор Ющенко заробляє більше за російського президента Володимира Путіна.

Про це свідчать результати рейтингу зарплат високопосадовців планети без урахування податкових відрахувань та надбавок, який проводить одна з найбільших консалтингових компаній у сфері управління персоналом Hay Group, пише "Сегодня".

За даними компанії, середньомісячна зарплата Ющенка складає 6,5 тисяч доларів, тоді як середньомісячна зарплата Путіна складає 6,2 тисяч доларів.

Ющенко і Путін посідають 8 і 9 сходинки рейтингу відповідно.

Найбільшу зарплату у світі – 50,1 тисяч доларів на місяць - отримує прем’єр Сінгапуру Лі Сянь Лун.

На другому місці у рейтингу зарплата президента США Джорджа Буша у 33,5 тисячі доларів, на третьому – прем’єра Японії Дзюньїтіро Коідзумі у 31,2 тис. дол., на четвертому – президента Ірландії Мері Макаліс у 29,7 тис. дол., на п’ятому – прем’єра Великобританії Тоні Блера у 28,6 тис. дол.

Канцлер Австрії Вольфган Шюссель посідає шосту сходинку рейтингу із зарплатою у 28,4 тис. дол. На місяць, канцлер Німеччини Ангела Меркель – сьому сходинку із зарплатою у 27,7 тис. дол.

Менше за Ющенка і Путіна заробляє прем’єр Польщі Ярослав Качинський – 5,6 тис. дол., прем’єр Росії Михайло Фрадков – 5 тис. дол., президент Грузії Міхаїл Саакашвілі – 2,4 тис. дол., президент Білорусі Олександр Лукашенко – 2,3 тис. дол.

На останньому 15 місці опинився президент Сербії Борис Тадич із зарплатою у 0,8 тис. дол.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування