Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський розповів у суді, чим він володіє в "1+1"

Четвер, 3 серпня 2006, 12:39

Ігор Коломойський дав свідчення у справі про право власності на частку в уставному фонді каналу "1+1".

Як повідомив "Телекритиці" представник Коломойського у суді В’ячеслав Карташев, судові засідання зараз підішли до стадії дебатів.

"1 серпня на судовому засіданні з’явився позивач – Коломойський. За його згодою, його було допитано судом, як свідка по справі. Він підтвердив усі обставини, котрі було викладено раніше його представниками, відповів на усі питання представника відповідача та третьої особи", - сказав він.

За словами Карташева, до початку процесу представники відповідача та третьої особи заперечували проти допитування Коломойського у якості свідка, посилаючись на те, що це неприпустимо з точки зору стадії, у якої зараз перебуває судовий розгляд.

"Вони стверджували, що Коломойський мусив з’явитися раніше та дати свідчення. Згадувалися також деякі процесуальні моменти, котрих, як ми вважаємо, було дотримано. Це вихід з стадії судових дебатів та перехід до вивчення обставин справи. Але, як завжди, наші опоненти вважали для себе можливим заперечувати навіть цьому", - сказав він.

За словами представника Коломойського, суд перейшов до додаткових пояснень.

Як відомо, у судовому засіданні за позовом Коломойського до Олександра Роднянського третьою стороною виступає компанія "Інтер-медіа".

Його власниками, за інформацією ТОВ "1+1", є компанія "Сentral Media Enterprises" (60% уставного фонду), а також Роднянський та Борис Фуксман (по 20% кожний).

Але голова Ради директорів каналу Роднянський має право розпоряджатися 70% "1+1". Решта 30% перебувають у власності дочірньої компанії СМЕ – "Інтер-медіа".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування