Луценко не захотів, щоб Ющенко топтався по наметах

Середа, 23 серпня 2006, 17:32

Міністерство внутрішніх справ звернулося з листом до Київської міськдержадміністрації про підготовку позову до суду щодо обмеження права громадян на проведення мітингів, зборів тощо в місцях офіційних заходів за участю вищих керівників держави.

Як повідомляє департамент зв’язків із громадськістю МВС, це було здійснено з метою припинення акції протесту, яка триває з 12 липня на Майдані незалежності, у зв’язку з проведенням офіційних заходів державного значення.

Як повідомлялося, у вівторок керівник головної гуманітарної служби секретаріату президента Маркіян Лубківський повідомив, що заходи, присвячені Дню незалежності, будуть проведені на Майдані, навіть якщо учасники наметового містечка не знімуть намети.

МВС також повідомляє, що на День незалежності охорону громадського порядку й безпеку громадян по державі забезпечуватимуть понад 20 тис. працівників міліції та майже 5,5 тис. військовослужбовців внутрішніх військ МВС.

***

Прихильники "Коаліції учасників жовтогарячої революції" (КУПР) у вівторок згорнули свої намети на Майдані Незалежности в Києві, повідомив координатор наметового містечка КУПР.

Як повідомляють Українські новини, на даний момент на Майдані знаходяться наметові містечка організації "Пора" (так звана "Рожева Пора").

За словами жителів таборів, що залишилися, вони не мають наміру згортати свої намети найближчим часом.

Зараз на Майдані йдуть роботи по установленню концертних сцен до Дня незалежності 24 серпня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування