Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" пояснила діаспорі, чому "профукала" революцію

Неділя, 20 серпня 2006, 13:28

Народний депутат Лілія Григорович (фракція "Наша Україна") вважає, що якби в результаті повторних парламентських виборів Партія регіонів набрала значну більшість, то було б дуже важко працювати.

Про це вона сказала у неділю під час звітного засідання Української всесвітньої координаційної ради, яка проходить в рамках IV Всесвітнього форуму українців у Києві.

За словами Григорович, з часом історія ще покаже, що підписання Універсалу національної єдності було подією, яка є позитивною для України.

Під час виступу депутата неодноразово лунали вигуки, зокрема "профукали Помаранчеву революцію". У відповідь на це Григорович попросила: "Підкладіть нам плече, не шматуйте цим залом тих, кого ви сьогодні маєте в цій Україні, – народного президента і демократичні сили, які сьогодні підтримують його".

Також у ході виступу вона констатувала, що сьогодні, на жаль, у Верховній Раді немає демократичної більшості.

Григорович звернулася до делегатів IV Всесвітнього форуму українців, щоб вони під час зустрічі з прем’єр-міністром Віктором Януковичем поставили перед ним запитання щодо підтримки Партією регіонів постанови ВР про визнання голодомору та геноциду в Україні, яка раніше не була підтримана парламентом.

Крім того, вона запропонувала поставити перед Януковичем питання щодо бюджетного фінансування на 2007 рік програми, що стосується роботи з українською діаспорою.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування